dimarts, 20 de novembre del 2012

Revista Borino Ros


Vos presentem la revista Borino Ros, d'activitats per a famílies. Es tracta d'una publicació mensual i de distribució gratuïta que pretén recollir activitats i propostes útils per a fer en família. Alguns de vosaltres ja heu vist volar el nostre animalet per ca vostra, d'altres potser n'heu sentit el zumzeig i a molts vos vendrà de nou.

La nostra idea és arribar al màxim de pares i mares i, de moment, els nostres 2.000 exemplars desapareixen com a per art de màgia!!! N'estam molt contentes. Aquí podeu fer una ullada a la revista ja que també la penjam a l'Issuu per aquells que no poden accedir a la versió impresa:




Borino Ros vol obrir una finestra a les escoles per compartir amb els pares i mares projectes i iniciatives que s'impulsen als centres educatius i que, sovint, per les dificultats de l'entorn i tantes altres coses, passen desapercebuts. És per això que vos demanam la vostra col·laboració, per a que ens feu arribar aquelles propostes interessants que estau fent als vostres centres i compartir-les amb els nostres lectors. Si vos sembla una bona proposta podeu fer servir aquest mail per enviar-nos allò que trobeu.



Facebook Borino Ros <https://www.facebook.com/BorinoRos>
@BorinoRos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada