dilluns, 26 de novembre del 2012

MOBILITZACIONS 28N


LA PLATAFORMA PER L’EDUCACIÓ DE MANACOR S’AFEGEIX A LES MOBILITZACIONS DE DIA 28 DE NOVEMBRE


El proper dimecres, dia 28 de novembre, la Plataforma Crida i la Federació d’Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (FAPA) conviden la comunitat educativa de Mallorca a fer algun tipus d’acció en què es mostri el rebuig a les retallades que pateix l’ensenyament i a la necessitat de disposar una escola de qualitat per a tothom, sense exclusions. En aquest sentit, hi ha centres que aquest dia es tancaran dins el recinte escolar com a mostra de reivindicació i de protesta. 

La Plataforma per l’Educació de Manacor ha decidit adherir-se a aquesta jornada de mobilitzacions i de lluita per un ensenyament de qualitat amb la realització d’una assemblea extraordinària oberta, en la qual es convida a participar tothom que estigui interessat en aquesta qüestió. L’acte es farà a partir de les 19 hores al col·legi Es Canyar, on a més hi haurà tallers de pancartes, hip hop, actuacions musicals, xerrades sobre alguns dels decrets que tant el Govern de l’estat com l’autonòmic volen posar en marxa al llarg del proper curs, i la lectura del manifest que s’ha elaborat per a aquesta jornada. 

El sopar posterior es farà amb les aportacions de menjar i beure que cada un dels assistents vulgui dur. La gent hauria de dur plats, coberts, tassons i torcaboques, si són reutilitzables molt millor. La Plataforma anima tothom a prendre-hi part i a anar-hi amb la camiseta verda de l’embut. Per la defensa d’una escola de qualitat per a tothom, no hi pot faltar ningú. Ara més que mai!  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada