dijous, 20 de gener del 2011

Crònica Fogueró 2011

Sens cap dubte aquest Sant Antoni ha estat especial i un dels meus emotius viscuts fins ara.

El fogueró en el que tant va treballar la comissió de l'APIMA va quedar, en el concurs de foguerons de Sant Antoni, en segon lloc. Però la major satisfacció de tots els que hi varem fer feina durant uns mesos va ser el reconeixement dels pares, nins, professors de l'escola, coneguts, veinats. . . i visitants de fora poble que amb els seus comentaris i la seva mostra d'interés cap a la feina feta ens va omplir a tots d'orgull.

Aquesta festa no només a estat especial per aquest motiu. Un parell de membres de la comissió amb el fogueró cremaren una etapa de la seva vida, s'acomiadaren, i és que els nins tornen grans i la vida ens duu cap a uns altres paranys.


I... així ho plasmarem al fogueró:

Es grup de fogueroners
que feim aquest fogueró
hem fet llaços d'amistat
i enguany en encendre-lo
una etapa haurem cremat.

Han estat anys de fer feina
han estat anys d'il·lusions
enguany en veure-lo prendre
s'encendran ses emocions.



El fogueró continuarà, però amb noves cares i energies renovades. Gràcies: Aina, Joan M., Bàrbara i Joan A., sabeu que sempre ens uniran uns llaços especials encara que no hi sigueu.

VISCA SANT ANTONI!!! VISCA LA CARITAT!!!
 

1 comentari:

  1. Bàrbara, Aina, Joan A, Joan M24 de gener del 2011, a les 22:53

    Realment va esser emocionant s'encesa d'aquest fogueró i sa cremada de sa roba, però ho serà més veure que sa flama des fogueró no s'apaga i perdurarà un any i un altre. Que s'esperit sant antonier sobrevisqui a ses etapes.
    Endavant amicsi força per seguir amb el fogueró.
    Els llaços d'amistat que hem fet durant aquests anys no els apaga una etapa perquè aquests amics i companys són de veritat.

    Bàrbara, Aina, Joan A i Joan M.

    ResponElimina