diumenge, 17 de juny del 2012

Exposició a la Institució Pública Antoni M. Alcover

Hem rebut des de la Institució Pública Antoni M. Alcover la següent carta d'invitació:


Benvolguts i benvolgudes,

En primer lloc, en nom dels regidors de Festes, d'Educació i de Cultura de l'Ajuntament de Manacor i de la Institució Pública Antoni M. Alcover volem agrair-vos la bona resposta de tota la comunitat educativa, especialment de les Associacions de Pares i Mares i al gran nombre d'infants i joves implicats, i de tot el poble de Manacor, a través d'entitats diverses, que va fer que la convocatòria de la desfilada de carrosses i comparses del 2012, dedicades a la figura d'Antoni M. Alcover amb motiu del 150è aniversari del seu naixement, fos tot un èxit.

Agraïm moltíssim el temps i els esforços que tantes persones dedicàreu a la construcció de les magnífiques carrosses i comparses que ompliren Manacor de color i d'alegria a través de la figura d'Antoni M. Alcover i de les rondalles.

La qualitat de les carrosses i de les comparses ens feren pensar en la possibilitat d'organitzar una exposició que recollís una mostra significativa del màxim de materials possibles perquè poguessin ser contemplats durant un temps. Així, gràcies altra vegada a la col·laboració desinteressada de les APIMAS i de les altres entitats implicades, inaugurarem l'exposició sobre les carrosses i comparses el proper dilluns, 18 de juny de 2012 a les 19h.

L'exposició, que es troba emmarcada dins els actes de l'Any Alcover 2012, consistirà en una mostra de materials que anirà acompanyada per una projecció de fotografies realitzades per l'artista Llorenç Gris i romandrà oberta a la Institució Alcover des de dilluns dia 18 de juny a les 19h i fins a dia 28 de juny tots els dies laborables de 18h a 20h.

Aprofitam per recordar-vos que si teniu més materials per poder exposar, la Institució Alcover té les portes obertes i tot el que ens vulgueu oferir per completar l'exposició serà benvingut. També volem informar-vos que el muntage definitiu de l'exposició es farà dilluns dia 18 a partir de les 17h, i que ens agradaria que algun representant dels materials que ens heu deixat pogués fer una passada per la Institució per revisar que els vostres materials es col·loquin de manera correcta.

Els materials que ens heu deixat es podran recollir a la Institució Alcover a partir de dia 29 de juny a les 9h fins divendres 6 de juliol. Els que no vingueu a recollir, pensarem que ens en feis donació i romandran exposats a la Institució Alcover o en farem l'ús que ens sembli més convenient segons les possibilitats de cada
un.

Esperam, amb il·lusió, la vostra assistència com a pares i mares, infants, padrins i coneguts, ciutadans i ciutadanes per poder compartir aquests materials preciosos que ha realitzat el nostre poble en homenatge a la figura d'Antoni M. Alcover.

 Ben atentament,

Institució Pública Antoni M. Alcover

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada