dijous, 31 de març del 2011

Nombres de bona família

Què sabem dels nombres que utilitzam cada dia? Poden ser els nombres divertits? Podem jugar amb les quasi sempre odiades matemàtiques...?
A CaixaForum Palma és presenta l'exposició :

Nombres de bona família. La seva utilitat en la vida quotidiana. Les famílies de nombres

Del 30/03/2011 al 29/05/2011
Les famílies de nombres han acompanyat la humanitat des dels temps més primitius, i avui continuen al servei del nostre progrés. Diferents classes de nombres han anat sorgint per resoldre problemes cada cop més complexos.

Un recorregut interactiu pels nombres naturals, enters, racionals, reals o complexos ens farà adonar de la importància d’aquest llenguatge tant en la vida quotidiana com en el desenvolupament de la ciència i la tècnica.

En la visita comentada descobrireu que la necessitat de comptar està molt lligada a l’evolució i a l’activitat humana. Avui en dia sabem que les famílies dels nombres són molt extenses. Quines necessitats van motivar l’aparició dels nombres naturals, enters, racionals, reals o complexos? El desenvolupament numèric ens ha permès comptar, ordenar, situar, comparar, repartir, calcular, codificar... i disposar d’un llenguatge que avui és essencial tant per a la vida quotidiana com per al progrés de la ciència i la tècnica.

Activitats relacionades:
  • Taller d’experiments per famílies: A ritme de nombres i xifres ( a partir de 8 anys)
  • Visita guiada
Totes elles són  activitats gratuïtes.
Informació al telèfon 971 178 512

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada