Aquí tens una nova recepta, és molt antiga i ben pagesa. Un temps la gent que estava a foravila en menjava, però quan es va instal·lar als pobles o ciutats deixar de cuinar-ho perquè deien que era menjar de "pobres". Nosaltres a ca nostra ho seguim cuinant, és un plat que la meva padrina al cel sia ens va ensenyar a preparar. Joana M. Lliteras
Frit de Carabassa amb moniato
750 gr. de carabassa
500 gr. de moniato
1 manat de grells
200 gr. de teadons de panxeta
200 gr. de teadons de llomet de porc
Sal i pebre bo
Aquestes mesures són més o manco per quatre persones.
Es sofregeixen els teadons en una greixonera, quan estan mig fets s'hi afegeix la carabassa trossejada i quan aquesta es desfà s'hi posa el grell ben trossejat. A tot s'hi posa un polset de sal i pebre bo. Quan ja està aquest frit ben cuit es reserva.
Se fregeix amb alls el moniato tallat com a patata fregida, s'hi posa sal i quan es cuit se posa al frit que hem reservat. Se mescla tot i ja es pot menjar.
Bon profit!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada