1 Paquet de pasta de fulls
100 gr. olives
4 tomàtigues
3 porros
1 pebre verd
1 pebre vermell
1 carabassó
3 ous
formatge ratllat
oli, vinagre, orenga i sal
Estendre la massa folrant un motllo de tarta, punyir-la amb una forqueta i cobrir interiorment amb paper d'alumini pressionant bé les parets perquè no es baixin al coure.
Enfornar la pasta 10' a 200º retirar el paper d'alumini i coure 5' més.
Trossejar els porros, sofregir-los afegir els pebres, el carabassó i la tomàtiga talladet a quadrets, afegir-li un allet talladet i sofregir-lo tot 5'. Trempar amb un raig de vinagre i sal.
Remenar els ous i afegir-lis les olives trossejades i la verdura sofregida, posar-hi sal, pebre bo i orenga al gust i també un poquet de formatge ratllat. Posar tota la mescla en el motllo de pasta i coure 30' a 220º.
BON PROFIT!!!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada