divendres, 17 de setembre del 2010

Llibre de fotografies

Com a pares cap als nostres fills volem inculcar valors, educar, jugar, ensenyar, que gaudeixin de la lectura i de tot el que aporta. I moltes vegades no sabem com fer-ho o quin material hi ha al nostre abast per aconseguir-ho. Des de l’APIMA pensam que els contes poden ser una bona eina i per això hem demanat ajuda a “l’Equip de Suport de l’Ensenyament de Llengua de Manacor” que molt amablement s’han oferit a aconsellar-nos llibres i a fer-nos una petita ressenya, també amb les edats més adients per cada conte. Quinzenalment a aquest blog podreu consultar la proposta que ens faran. Des d’aquí volem agrair la seva col.laboració. 


Llibres de fotografies
Informació addicional: Llibre de fotografies d'agència
Edat: a partir de 5 anys
Col•lecció: El món en fotos, 5
Pàgines: 40
Mides (cm): 19,7 x 19,7
Enquadernació: Cartoné
Editorial: La galera. SAU editorial.
Barcelona. Març 2008

Aquesta vegada no recomanam un llibre, en recomanam onze (tota la col•lecció), no hem sabut trobar-ne un millor que l’altre, tots són especials, preciosos. Són llibres de fotografies, cada pàgina és una fotografia amb dues o tres línees de text en lletra cursiva, per tant, molt fàcil de llegir.
Podem trobar-hi un nadó acabat de néixer a Guinea, un altre de Mongòlia dorm ben embolicat amb mantes, un pare asiàtic que ensenya al seu fill a jugar a escacs, una mare africana que dóna el pit al seu bebè, el Taj Mahal, el Castell de Versalles, la Gran Muralla, les Piràmides d'Egipte. dos nins dalt del seu búfal, una nina amb una serp al voltant del coll... Des de tots els punts del nostre planeta, pots descobrir com conviuen els nins i els animals, els pares i les mares amb els seus fills, les cases on viuen, i les meravelles naturals de la terra, pots passar d’un volcà a un iceberg,...
Són llibres petits i barats (preu recomanat 9€). Una col•lecció per a tota la família.

Notícia enviada per: Equip de suport a l’ensenyament de la llengua de Manacor. Servei d’ensenyament del català.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada