divendres, 5 de febrer del 2010

Estels a la terra...cada al.lot és diferent

Des de la Plataforma per a l'educació, i després de l'èxit que va tenir el passat novembre, han organitzat tornar a projectar la películar TAARE ZAMEEN PAR "ESTELS A LA TERRA ... CADA AL·LOT  ÉS DIFERENT., amb col·laboració amb DISFAM i el Teatre de Manacor .
A més de ser una película, candidata a un oscar per la India, molt ben feta, entretinguda i plena de tendresa, té un missatge per a que tots entenguem i acceptem les diferències. 

Hi haurà dues projeccions per alumnes els dies: 18 i 19 de febrer a les 9.30h
Projecció per públic en general : dissabte 27 març a les 16.30h

Informació de la pel•lícula.
Taare Zameen Par una bellíssima pel•lícula hindú, candidata a l'Oscar a la millor pel•lícula estrangera, que tracta de forma senzilla i  divertida el tema de la Dislèxia i els problemes d'aprenentatge en general. El seu director Aamir Khan sorprèn amb un film ple de màgia, tendresa, solidaritat i color, per explicar de forma inoblidable la història de Ishaan, un nin de vuit anys conflictiu, amb tantes dificultats a l'escola que els seus pares decideixen enviar-lo a un internat. És allà on apareix un professor d'art que descobreix que el nin té dislèxia, és a dir, confusió per interpretar les lletres, a més d'altres dificultats d'aprenentatge. Dit professor es veu reflectit amb  Ishaan ,per això el duu a cercar estratègies i assabentar-se bé de dita dificultat. Per fer-se entendre, el incomprès professor, ha de recórrer a les històries de genis dislèxics importantíssims com Albert Einstein, Leonardo da Vinci, Thomas Edison, Àgata Christie, etc. més informació de la web: www.taarezameenpar.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada